HBO-programma Inleiding Voeding en diëtetiek

‹ Terug

HBO-programma Inleiding Voeding en diëtetiek - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2565

Ga naar HBO-programma Inleiding Voeding en diëtetiek voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Voedselkeuzes kunnen het lichaam goed doen, maar er kunnen ook tekorten of overschotten ontstaan. Voeding en gezondheid zijn nauw met elkaar verbonden. Wil jij in korte tijd meer te weten komen over voeding en diëtetiek? Dan zit je hier goed. Tijdens het HBO-programma Inleiding Voeding en diëtetiek leer je hoe het lichaam voedingsstoffen uit de voeding haalt. Je verdiept je in allerlei levensmiddelen en de herkomst en productie hiervan. Je ontwikkelt ook een belangrijke basisvaardigheid binnen de diëtetiek: evidence based handelen. Iets voor jou? Vraag de gratis gids aan! Daarom kies je voor HBO-programma Inleiding Voeding en diëtetiek van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 6 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief praktijkbijeenkomst en webinars Begeleiding door docenten uit het vakgebied

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)