Coördinator beveiliging

‹ Terug

Coördinator beveiliging - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 800

Ga naar Coördinator beveiliging voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij graag in de beveiliging werken, maar dan het liefst in een coördinerende rol? Dan past Coördinator beveiliging  bij jou.  Daarom kies je voor Coördinator beveiliging van NTI: Officieel erkend SVPB-certificaat Voordelig lesgeld inclusief studiemateriaal Persoonlijke begeleiding van een mentor Inclusief praktijkdag en webinars

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)