MBO Basisopleiding Dierenartsassistent paraveterinair

  • Home/
  • Rubrieken/
  • MBO Basisopleiding Dierenartsassistent paraveterinair
‹ Terug

MBO Basisopleiding Dierenartsassistent paraveterinair - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1140

Ga naar MBO Basisopleiding Dierenartsassistent paraveterinair voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij op zoek naar een beroep waarin de zorg voor dieren centraal staat? In de mbo  basisopleiding Dierenartsassistent paraveterinair leer je over de verzorging van dieren, assisteren bij operaties en gebitsreiniging. Daarnaast komen milieu en duurzaamheid aan bod. Meer weten? Vraag de gratis studiegids aan! Daarom kies je voor MBO Basisopleiding Dierenartsassistent paraveterinair van NTI: Geen vooropleiding nodig Erkende onderwijsinstelling Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)