HBO-programma Fast Track Medische Basiskennis

‹ Terug

HBO-programma Fast Track Medische Basiskennis - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
5 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1675

Ga naar HBO-programma Fast Track Medische Basiskennis voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Het korte hbo-programma Fast Track  Medische Basiskennis is bedoeld voor iedereen die als coach of therapeut in de complementaire zorgsector werkt of wil werken. Je rondt deze CPION-erkende opleiding al in 5 maanden af!  Bij deze fasttrack-opleiding hoef je geen ouderwetse examens af te leggen, maar worden kennis, vaardigheden en toetsing gecombineerd tijdens 7 inspirerende lesdagen. Door de combinatie van interactieve lesdagen, literatuur en contact met andere professionals uit het werkveld volg je een uitstekende opleiding Medische basiskennis. Schrijf je in! Daarom kies je voor HBO-programma Fast Track Medische Basiskennis van NTI: CPION erkende MBK-opleiding Voldoet aan de PLATO-eindtermen Inclusief 7 lesdagen Behaal in 5 maanden je diploma MBK Let op: vol is vol !

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)