HBO-programma Social work

‹ Terug

HBO-programma Social work - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
10 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2850

Ga naar HBO-programma Social work voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij je verdiepen in het beroep van social worker? Dat kan in 6 maanden! Tijdens het hbo-programma Social Work van NTI leer jij meer over het werkveld van de social worker. Je verdiept je in onderwerpen als groepsdynamica, agogische gespreksvaardigheden en methodisch werken. Stuk voor stuk modules uit de erkende hbo-studies SPH en MWD van Hogeschool NTI. Meer weten? Vraag dan onze gratis studiegids aan of neem contact op met een studieadviseur . Schrijf je nu in en start morgen al! Daarom kies je voor HBO-programma Social work van NTI: Behaal al in 6 maanden een certificaat! Incl. praktijkbijeenkomsten en webinars Vakken uit HBO SPH & HBO MWD

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)