HBO-programma Transitie Social Work

‹ Terug

HBO-programma Transitie Social Work - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
10 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2850

Ga naar HBO-programma Transitie Social Work voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij je verdiepen in de veranderingen in de zorg en sociale sector? Wil je meer te weten komen over de participatiesamenleving, welzijn nieuwe stijl, transitie jeugdzorg en decentralisatie? Dan is het kort hbo-programma Transitie Social Work echt iets voor jou! Tijdens het korte hbo-programma doorloop je modules uit het domein Social Work. Je verdiept je in veranderingen die gaande zijn in het werkveld en doet zelf onderzoek. Enthousiast? Schrijf je nu in en start morgen al! Daarom kies je voor HBO-programma Transitie Social Work van NTI: Geen vooropleiding nodig Incl. praktijkbijeenkomsten en webinars In 6 maanden af te ronden

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)