HBO-programma Bedrijfskunde en Recht

‹ Terug

HBO-programma Bedrijfskunde en Recht - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2565

Ga naar HBO-programma Bedrijfskunde en Recht voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij je verdiepen in bedrijfskunde en recht? Dat kan in 6 maanden! Tijdens het kort hbo-programma Bedrijfskunde en Recht van NTI leer jij meer over recht, bedrijfskundige processen en organisatie en management. Stuk voor stuk modules uit de erkende hbo-studies Bedrijfskunde en Rechten van Hogeschool NTI. Meer weten? Vraag dan onze gratis studiegids aan of neem contact op met een studieadviseur. Schrijf je nu in voor het korte hbo-programma Bedrijfskunde en Recht! Daarom kies je voor HBO-programma Bedrijfskunde en Recht van NTI: Erkende onderwijsinstelling    In 6 maanden af te ronden    Geen vooropleiding nodig    Inclusief praktijkbijeenkomsten Inclusief vakliteratuur   

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)