HBO-programma Jeugdwerker

‹ Terug

HBO-programma Jeugdwerker - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
10 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2850

Ga naar HBO-programma Jeugdwerker voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij je verdiepen in de ondersteuning en sturing van (kwetsbare) jongeren? Dat kan al in 6 maanden! Tijdens het korte hbo-programma Jeugdwerker van NTI krijg jij inzicht in de jeugdzorg en sociale en psychische problematiek. Je leert o.a. over de sociale ontwikkeling van kinderen en over gespreksvoering met kinderen en opvoeders. Meer weten? Vraag dan onze gratis studiegids aan of neem contact op met een studieadviseur .  Daarom kies je voor HBO-programma Jeugdwerker van NTI: Behaal al in 6 maanden een certificaat! Incl. praktijkbijeenkomsten en webinars Vakken uit HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening 

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)