Coaching, counseling en diagnostiek

‹ Terug

Coaching, counseling en diagnostiek - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2565

Ga naar Coaching, counseling en diagnostiek voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Werk je als begeleider of psychosociaal hulpverlener en wil je je gespreksvaardigheden verder ontwikkelen? Dan zit je hier goed. Tijdens dit hbo-programma verdiep je je in verschillende vormen van communicatie, zodat je jouw cliƫnten nog beter kunt begrijpen en helpen. Na een inleiding in de counseling heb je een goed vertrekpunt om je verder te verdiepen in het counselingproces. Je leert een vertrouwelijke relatie opbouwen, een goed intakegesprek voeren en je eigen valkuilen herkennen. Meer weten? Vraag de gratis studiegids aan! Daarom kies je voor Coaching, counseling en diagnostiek van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 6 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Begeleiding door een ervaren docent Inclusief praktijkbijeenkomsten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)