HBO-programma Algemene psychologie

‹ Terug

HBO-programma Algemene psychologie - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Algemene psychologie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je in korte tijd een inleiding krijgen in de psychologie? Dan is dit korte hbo-programma Algemene psychologie van Hogeschool NTI een uitstekende keuze. In het korte hbo-programma Algemene psychologie krijg je in vogelvlucht een introductie in een fors aantal deelgebieden uit de psychologie. De basisbeginselen uit de psychologie komen aan bod, zoals conditionering, hechting, psychische stoornissen en leervermogen. Vraag voor meer informatie de gratis studiegids aan of neem contact op met een van onze studieadviseurs! Daarom kies je voor HBO-programma Algemene psychologie van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 3 maanden af te ronden Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)