HBO-programma Politiek, Bestuur en Maatschappij

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO-programma Politiek, Bestuur en Maatschappij
‹ Terug

HBO-programma Politiek, Bestuur en Maatschappij - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Politiek, Bestuur en Maatschappij voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij geïnteresseerd in de Europese politiek? Dan is het korte hbo-programma Politiek, Bestuur & Maatschappij iets voor jou! Tijdens deze korte opleiding krijg je inzicht in de Europese politiek en het politieke proces van de EU. Je maakt kennis met informele politieke processen en de belangrijkste Europese organen. Ook leer je over de relatie tussen politieke processen en de ontwikkeling van beleid. Iets voor jou? Schrijf je dan snel in en behaal in 3 maanden een waardevol certificaat! Daarom kies je voor HBO-programma Politiek, Bestuur en Maatschappij van NTI: Erkende onderwijsinstelling Inclusief volledige vakliteratuur Begeleiding door praktijkgerichte docenten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)