MBO Helpende zorg en welzijn

‹ Terug

MBO Helpende zorg en welzijn - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
18 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1799

Ga naar MBO Helpende zorg en welzijn voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij een afwisselende en uitdagende baan in de verzorging? Dan is de opleiding Helpende zorg en welzijn iets voor jou! Lees verder en kom alles te weten over de opleiding Helpende zorg en welzijn. Daarom kies je voor MBO Helpende zorg en welzijn van NTI: Officieel erkend mbo-diploma Voordelig lesgeld inclusief studiemateriaal Persoonlijke begeleiding van een mentor Inclusief 3 interessante praktijkdagen De stagebegeleiding krijgt een mooie  8.2 !

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)