Post HBO Filosofie

‹ Terug

Post HBO Filosofie - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2565

Ga naar Post HBO Filosofie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij ge├»nteresseerd in Filosofie en filosofische theorie├źn? Dan is Post HBO Filosofie van NTI iets voor jou! Tijdens de opleiding Filosofie leer je over hedendaagse en historische filosofie. Ook besteed je aandacht aan het ontwikkelen van vaardigheden, zoals socratische gespreksvoering en analytisch denken. Enthousiast? Schrijf je dan vandaag nog in en ga morgen al Filosofie studeren bij NTI!  Daarom kies je voor Post HBO Filosofie van NTI: Inclusief volledige vakliteratuur Volledig flexibel te volgen Inclusief kennisclips, e-modules en webinars

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)