Post HBO Verlies en rouwbegeleiding

‹ Terug

Post HBO Verlies en rouwbegeleiding - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2565

Ga naar Post HBO Verlies en rouwbegeleiding voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij rouwenden leren begeleiden? Dan is Post HBO Verlies en rouwbegeleiding van NTI iets voor jou. In dit unieke programma ontwikkel je actuele kennis en vaardigheden op het gebied van rouw en de begeleiding daarvan. Je krijgt inzicht in verschillende vormen van rouw en leert op diverse manieren begeleiden. Ook besteed je aandacht aan rouw bij kinderen en jongeren. Enthousiast? Vraag dan snel de gratis studiegids aan! Daarom kies je voor Post HBO Verlies en rouwbegeleiding van NTI: Inclusief volledige vakliteratuur Studeren in je eigen tempo Inclusief kennisclips, e-modules en webinars

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)