Vakopleiding Gewichtsconsulent + verdieping Anatomie en Fysiologie

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Vakopleiding Gewichtsconsulent + verdieping Anatomie en Fysiologie
‹ Terug

Vakopleiding Gewichtsconsulent + verdieping Anatomie en Fysiologie - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 779

Ga naar Vakopleiding Gewichtsconsulent + verdieping Anatomie en Fysiologie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Zie jij het al voor je? Jouw eigen praktijk als gewichtsconsulent? Gespecialiseerd in anatomie en fysiologie? Die droom maak jij waar bij NTI. Tijdens de, door de BGN erkende, opleiding gewichtsconsulent leer je alles over gezonde voeding, coachen en ondernemen. Daarnaast verdiep je je in de (medische) werking van het lichaam. Alles om jou klaar te stomen tot een erkend en succesvol gewichtsconsulent. Begint het al te kriebelen? Start dan vandaag nog de gewichtsconsulent opleiding, mét specialisatie anatomie en fysiologie.  Daarom kies je voor Vakopleiding Gewichtsconsulent + verdieping Anatomie en Fysiologie van NTI: Erkend branchediploma Gewichtsconsulent NTI-diploma Gewichtsconsulent Anatomie en fysiologie Gratis praktijkbijeenkomst

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)