MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren

  • Home/
  • Rubrieken/
  • MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren
‹ Terug

MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren - NTI

Niveau:
HBO Master
Type:
HBO Master
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1050

Ga naar MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Heb jij in jouw functie te maken met internationale klanten? En ben je nu niet in de gelegenheid om de volledige MBA-opleiding te volgen? Dan is het MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren uitermate geschikt voor jou!  Daarom kies je voor MBA-programma Internationaal ondernemen en innoveren van NTI: Studieduur 6 maanden Begeleiding door praktijkgerichte docenten Inclusief gratis praktijkdag

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)