Creatief Schrijven

‹ Terug

Creatief Schrijven - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Cursussen
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 330

Ga naar Creatief Schrijven voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Heb je altijd al willen schrijven? Is schrijven een stiekeme droom of een al uitgesproken ambitie? Ben je op zoek naar een leuke hobby of juist naar een verrijking? Dan past de cursus Creatief Schrijven perfect bij jou. Daarom kies je voor Creatief Schrijven van NTI: In 4 maanden jouw eigen schrijfstijl In samenwerking met blogster ‘The Self Help Hipster’ Twee onmisbare klassiekers die elke schrijver gelezen moet hebben

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)