MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang

‹ Terug

MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2039

Ga naar MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Werken in de kinderopvang is een dankbaar beroep. Je begeleidt kinderen en zorgt dat er een plezierige sfeer hangt in de groep. Iets voor jou? Lees snel verder! Daarom kies je voor MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang van NTI: Voordelig lesgeld inclusief studiemateriaal Persoonlijke begeleiding van een mentor In 1,5 jaar een wettelijk erkend mbo-diploma Inclusief 3 boeiende praktijkdagen

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)