HBO-programma Arbeidsrecht en sociale zekerheid

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO-programma Arbeidsrecht en sociale zekerheid
‹ Terug

HBO-programma Arbeidsrecht en sociale zekerheid - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Arbeidsrecht en sociale zekerheid voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij je verdiepen in het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht? Bijvoorbeeld als hbo-jurist of HRM-professional? Of omdat je hier in het dagelijkse leven mee te maken hebt? Dan zit je hier goed. In 3 maanden tijd leer jij de ins & outs van deze rechtsgebieden. Je leert onder meer juridisch analyseren, beslissen en adviseren Ben jij hierin geïnteresseerd? Vraag dan de gratis studiegids aan. Daarom kies je voor HBO-programma Arbeidsrecht en sociale zekerheid van NTI: In 3 maanden af te ronden Leer de ins & outs van arbeidsrecht Studeren wanneer het jou uitkomt Van digitaal tot klassikaal Actuele studieboeken & online leeromgeving

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)