HBO-programma Informatiemanagement

‹ Terug

HBO-programma Informatiemanagement - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Informatiemanagement voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij je verdiepen in de informatiebehoeften en –voorzieningen vanuit de verschillende werk- en bedrijfsprocessen van organisaties? Dan is het korte hbo-programma Informatiemanagement iets voor jou! In 3 maanden tijd leer jij de ins & outs over datastromen en –beheer binnen een organisatie. Je leert onder meer hoe informatiemanagement zorgt voor een goede aansluiting tussen bedrijfsvoering en ICT. Ben jij hierin geïnteresseerd? Vraag dan de gratis studiegids aan. Daarom kies je voor HBO-programma Informatiemanagement van NTI: In 3 maanden af te ronden Leer de ins & outs van informatiemanagement Studeren wanneer het jou uitkomt Van digitaal tot klassikaal Actuele studieboeken & online leeromgeving

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)