HBO-programma Schuldhulpverlening

‹ Terug

HBO-programma Schuldhulpverlening - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Schuldhulpverlening voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij ge├»nteresseerd in het helpen van mensen met problematische schulden? Ben je nieuwsgierig naar de achtergronden en gevolgen van deze schulden? Of wil jij weten hoe schulden voorkomen kunnen worden? Dan zit je hier goed. In 3 maanden tijd leer jij hoe je mensen met schulden helpt. Je leert o.a. over de aanpak van schulden en de juridische kant van de hulpverlening. Ben jij daarin ge├»nteresseerd? Vraag dan de gratis studiegids aan.  Daarom kies je voor HBO-programma Schuldhulpverlening van NTI: In 3 maanden af te ronden Leer hoe je mensen met schulden helpt Studeren wanneer het jou uitkomt Van digitaal tot klassikaal Actuele studieboeken & online leeromgeving

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)