HBO Bachelor Informatica

‹ Terug

HBO Bachelor Informatica - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 7522

Ga naar HBO Bachelor Informatica voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij een ambitieus persoon die zich wil ontwikkelen tot IT-specialist op officieel HBO bachelor niveau? Leer jij graag alles over het testen en implementeren van applicaties? Dan is de hbo-opleiding Informatica iets voor jou! Daarom kies je voor HBO Bachelor Informatica van NTI: NTI is erkend door Ministerie van OCW Officieel erkend hbo-diploma Inclusief vakliteratuur Inclusief 18 praktijkbijeenkomsten Je kunt elke dag starten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)