HBO-programma Levensmiddelenleer

‹ Terug

HBO-programma Levensmiddelenleer - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Levensmiddelenleer voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben je nieuwsgierig naar de kwaliteit en veiligheid van voeding? En wil jij mensen kunnen adviseren over gezonde voeding? Dan zit je hier goed. In 3 maanden tijd leer jij de ins & outs van dierlijke en plantaardige levensmiddelen. Je leert onder andere over herkomst, schadelijkheid, voedingswaarde en tekorten. Je krijgt inzicht in de hoeveelheden en energiewaarde van verschillende voedingsmiddelen. Na afloop kun je voedingswaarden van maaltijden en dagmenu’s berekenen en adviseren over eventuele alternatieve voedingsmiddelen. Ben jij daarin geïnteresseerd? Vraag dan de gratis studiegids aan. Daarom kies je voor HBO-programma Levensmiddelenleer van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 3 maanden af te ronden Leer alles over energiewaarden, gezonde voeding en voedingspatronen Geen vooropleiding nodig Inclusief webinar

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)