HBO-programma Psychologie en voeding

‹ Terug

HBO-programma Psychologie en voeding - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Psychologie en voeding voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Werk jij als diëtist, psycholoog of (leefstijl)coach? En wil jij je specialiseren in de oorzaken en begeleiding van eetstoornissen? Of uit persoonlijke interesse meer leren over dit onderwerp? Dan zit jij hier op jouw plek. In 3 maanden tijd leer jij alles over eetproblemen en psychologische oorzaken. Ook leer je hoe jij een cliënt begeleidt naar een gezonder eetpatroon. Enthousiast? Start dan vandaag nog het hbo-programma Psychologie en voeding.  Daarom kies je voor HBO-programma Psychologie en voeding van NTI: In 3 maanden af te ronden Leer over gedragsveranderingen m.b.t. voeding Studeren wanneer het jou uitkomt Actuele studieboeken & online leeromgeving Inclusief praktijkbijeenkomst

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)