HBO Bachelor Business IT en Management

‹ Terug

HBO Bachelor Business IT en Management - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 8890

Ga naar HBO Bachelor Business IT en Management voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij inspelen op de stijgende vraag naar bedrijfskundige informatica professionals? Wil jij alles leren over het verbeteren van bedrijfsprocessen en informatiesystemen en hierin relaties kunnen leggen? Dan is HBO Business IT & Management iets voor jou! Daarom kies je voor HBO Bachelor Business IT en Management van NTI: Officieel erkend hbo-diploma Inclusief vakliteratuur Inclusief 18 praktijkbijeenkomsten Je kunt elke dag starten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)