Master Onderwijskunde

‹ Terug

Master Onderwijskunde - NTI

Niveau:
HBO Master
Type:
HBO Master
Duur:
2 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 10487

Ga naar Master Onderwijskunde voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben je actief betrokken bij de ontwikkeling/uitvoering van bedrijfsopleidingen? Wil je kennis opdoen over opleidingskunde, onderwijsmanagement en didactiek? Vind je de discussie over kwaliteit in onderwijs interessant? Volg dan de Master Onderwijskunde! Daarom kies je voor Master Onderwijskunde van NTI: NTI is erkend door Ministerie van OCW Officieel erkend masterdiploma Inclusief vakliteratuur Inclusief 16 praktijkbijeenkomsten In 2 jaar af te ronden

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)