Kleurenleer

‹ Terug

Kleurenleer - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Cursussen
Duur:
5 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 300

Ga naar Kleurenleer voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij meer weten over de invloed van kleuren in bijvoorbeeld kleding en interieur en wat voor psychologische invloed kleuren kunnen hebben? Volg dan de interessante cursus Kleurenleer. Kom erachter welk kleurtype jij bent, welke kleuren rust of energie uitstralen en wat voor effect kleuren hebben op je kleding of interieur. Primaire, secundaire en tertiaire kleuren passeren de revue, evenals kleureigenschappen en -waaiers. De cursus bevat een gratis praktijkbijeenkomst waarin je o.a. een kleuranalyse leert uitvoeren. Enthousiast? Vraag de gratis studiegids aan. Daarom kies je voor Kleurenleer van NTI: Elke dag starten Leer alles over de invloed van kleuren Inclusief workshop: ontdek jouw kleurentype Beste prijs-kwaliteitverhouding Begeleiding door ervaren vakdocenten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)