HBO-programma Internationale economische betrekkingen

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO-programma Internationale economische betrekkingen
‹ Terug

HBO-programma Internationale economische betrekkingen - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Internationale economische betrekkingen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Binnenkort zelf zakendoen in de EU? Of anderen hierover adviseren? Dan komt het korte hbo-programma Internationale economische betrekkingen als geroepen. In 6 mnd. krijg jij inzicht in de economische, juridische én culturele randvoorwaarden van de EU als economisch integrerend geheel. Je leert wat ervoor nodig is om zaken te kunnen doen binnen Europa. Zo ga je o.a. in op Europese wet- en regelgeving. En leer je over de rol van EU instituties en nationale overheden. Enthousiast? Schrijf je in. Daarom kies je voor HBO-programma Internationale economische betrekkingen van NTI: Leer zakendoen in Europa Actuele studieboeken Online leeromgeving met uitdagende opdrachten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)