Losse specialisatie en verdiepingen voor Gewichtsconsulenten (BGN)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Losse specialisatie en verdiepingen voor Gewichtsconsulenten (BGN)
‹ Terug

Losse specialisatie en verdiepingen voor Gewichtsconsulenten (BGN) - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 255

Ga naar Losse specialisatie en verdiepingen voor Gewichtsconsulenten (BGN) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij gewichtsconsulent en wil je meer verdieping krijgen over bepaalde thema’s? Volg dan de specialisatie of een van onze verdiepingen en behaal in korte tijd een erkend NTI-diploma. Je kunt kiezen uit de specialisatie Voeding voor kinderen en de verdiepingen Anatomie en Fysiologie, Coaching, en Eetstoornissen. Voeding voor kinderen, Coaching en Eetstoornissen zijn geaccrediteerd door de BGN, waarvoor je nascholingspunten kan behalen om jouw BGN-registratie te behouden. Zet een volgende stap in je carrière en start vandaag nog met een verdieping of specialisatie naar keuze! Daarom kies je voor Losse specialisatie en verdiepingen voor Gewichtsconsulenten (BGN) van NTI: Specialiseer je in een thema naar keuze Behaal erkende BGN-nascholingspunten In 2 maanden af te ronden

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)