Ontwerp en architectuur

‹ Terug

Ontwerp en architectuur - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1710

Ga naar Ontwerp en architectuur voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben je werkzaam in de architectuur of bouwkunde en wil je je bijscholen? Of wil je graag kennismaken met technisch tekenen, bouwkunde en architectuur, uit interesse of om te kijken of de volledige HBO Bachelor Bouwkunde iets voor jou is? Dan zit je hier goed. Tijdens het hbo-programma Ontwerp en architectuur leer je onder meer technische tekeningen lezen en maken, tekenafspraken maken en een bouwplan maken. Je verdiept je in de voorbereiding van een bouwwerk, regelgeving en renovatie. Iets voor jou? Start vandaag nog met het hbo-programma Ontwerp en architectuur! Daarom kies je voor Ontwerp en architectuur van NTI: Erkende onderwijsinstelling Leer de basis van bouwkunde en technisch tekenen Geen vooropleiding nodig Inclusief praktijkbijeenkomst en webinar Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)