MBO Doktersassistent

‹ Terug

MBO Doktersassistent - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
24 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2759

Ga naar MBO Doktersassistent voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Lijkt het je leuk om een huisarts of medisch specialist te assisteren? Dan is de opleiding MBO Doktersassistent niveau 4 van NTI iets voor jou. Vraag onze gratis studiegids aan en kom alles te weten over de opleiding Doktersassistent. Daarom kies je voor MBO Doktersassistent van NTI: Officieel erkend mbo-diploma Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal Persoonlijke begeleiding van een mentor Inclusief 12 gratis praktijkdagen De stagebegeleiding krijgt een 8.7 !

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)