HBO-programma Bedrijfskundig Informatiemanagement

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO-programma Bedrijfskundig Informatiemanagement
‹ Terug

HBO-programma Bedrijfskundig Informatiemanagement - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Bedrijfskundig Informatiemanagement voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Mensen wisselen continu informatie uit. Door de komst van de IT is dit alsmaar makkelijker geworden. Tijd-, plaats- en taalbarrières zijn weggenomen. Er is één barrière die nog veel aandacht nodig heeft: de kloof tussen business en IT. In het kort hbo-programma Bedrijfskundig Informatiemanagement leer je business en IT op een effectieve manier koppelen, zodat informatie-uitwisseling nóg makkelijker wordt. Wil jij daarmee aan de slag? Volg dan de opleiding informatiemanagement (3 maanden). Daarom kies je voor HBO-programma Bedrijfskundig Informatiemanagement van NTI: Certificaat in 3 maanden Onderdeel van HBO Business IT & Management Behaal 8 EC’s

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)