HBO-programma Online schuldhulpverlening

‹ Terug

HBO-programma Online schuldhulpverlening - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
8 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2280

Ga naar HBO-programma Online schuldhulpverlening voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

De vraag naar financiĆ«le hulp neemt steeds meer toe. Wil jij als online budgetcoach of schuldhulpverlener aan de slag? Dan is het kort hbo-programma Online schuldhulpverlening (6 maanden), dat onderdeel is van de hbo-opleiding MWD, iets voor jou. In de praktijkgerichte modules leer je meer over e-coaching, systeem- en klantgericht werken en schuldhulpverlening. Na afronding ontvang je een erkend hbo-certificaat. GeĆÆnteresseerd? Meld je dan snel aan! Daarom kies je voor HBO-programma Online schuldhulpverlening van NTI: Studeren in je eigen tempo Inclusief webinars en praktijkbijeenkomst Erkende onderwijsinstelling In 6 maanden af te ronden

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)