HBO-programma Hulpverlening in gedwongen kader

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO-programma Hulpverlening in gedwongen kader
‹ Terug

HBO-programma Hulpverlening in gedwongen kader - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
10 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2850

Ga naar HBO-programma Hulpverlening in gedwongen kader voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij leren hoe je de oorzaak van ongewenst gedrag achterhaalt? Om zo jouw cliënt verder te helpen? Dan ben je hier aan het juiste adres. In slechts 6 maanden tijd leer jij de ins & outs. Je leert jouw cliënt op projectmatige basis begeleiden, waarbij je oog houdt voor zijn rechten en de normen van de maatschappij. Je leert ethisch te handelen en gaat in op de wet- en regelgeving binnen het domein. Interessant?  Start dan vandaag nog HBO Hulpverlening in Gedwongen Kader. Daarom kies je voor HBO-programma Hulpverlening in gedwongen kader van NTI: Een waardevol certificaat Al in 6 maanden af te ronden Online leeromgeving mét uitdagende opdrachten Onderdeel van HBO SPH

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)