HBO-programma Multiproblematiek binnen Social Work

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO-programma Multiproblematiek binnen Social Work
‹ Terug

HBO-programma Multiproblematiek binnen Social Work - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
10 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2850

Ga naar HBO-programma Multiproblematiek binnen Social Work voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij je verdiepen in multiproblematiek en leren hoe jij multiproblematiekcases tot een goed eind brengt? Dan zit je hier goed. In slechts 6 maanden tijd leer jij de ins & outs. Je maakt kennis met verschillende vormen van multiproblematiek, leert omgaan met weerstand en ontwikkelt je motiverende gespreksvoering. Zo kun jij jouw cliënten de juiste hulp bieden én motiveren om door te pakken. Interessant?  Start dan vandaag nog HBO Multiproblematiek binnen Social Work. Daarom kies je voor HBO-programma Multiproblematiek binnen Social Work van NTI: Een waardevol certificaat Al in 6 maanden af te ronden Dé specialisatie in multiproblematiek Online leeromgeving mét uitdagende opdrachten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)