HBO-programma Samenwerking en Begeleiding Social Work

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO-programma Samenwerking en Begeleiding Social Work
‹ Terug

HBO-programma Samenwerking en Begeleiding Social Work - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
10 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2850

Ga naar HBO-programma Samenwerking en Begeleiding Social Work voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij leren hoe je binnen social work efficiënt samenwerkt met collega’s van verschillende disciplines en met verschillende invalshoeken? Dan zit jij hier goed. In slechts 6 maanden tijd leer jij de ins & outs. Je leert hoe je samen een begeleidingsplan maakt waarbij je de begeleiding van de cliënt vooropstelt. Daarnaast leer jij verschillende gesprekstechnieken toepassen en ontwikkel je diagnostische vaardigheden. Iets voor jou? Start dan vandaag nog HBO Samenwerking en Begeleiding Social Work. Daarom kies je voor HBO-programma Samenwerking en Begeleiding Social Work van NTI: Een waardevol certificaat Al in 6 maanden af te ronden Dé basis voor een goede samenwerking Online leeromgeving mét uitdagende opdrachten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)