HBO-programma Voorlichtingsplan Scholen

‹ Terug

HBO-programma Voorlichtingsplan Scholen - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1614

Ga naar HBO-programma Voorlichtingsplan Scholen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij leren hoe jij een plan voor voorlichting aan leerlingen, scholen en hun ouders schrijft? Dan zit je hier goed. In slechts 6 maanden tijd leer jij de ins & outs. Het plan schrijf je voor een fictieve, grote scholengemeenschap en richt je op het voorkomen van gedragsproblemen in de betreffende scholengemeenschap. Hierbij verdiep jij je in jeugdzorg en jeugdbeleid, mediawijsheid, gezondheid, leefstijl en praktijkgericht onderzoek. Iets voor jou? Start HBO Voorlichtingsplan Scholen.

Daarom kies je voor HBO-programma Voorlichtingsplan Scholen van het NTI:

  • Een waardevol certificaat
  • Al in 6 maanden af te ronden
  • Dé basis voor een goed voorlichtingsplan
  • Online leeromgeving mét uitdagende opdrachten
  • Onderdeel van HBO MWD

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)