HBO-programma Welzijn en Zorg voor Ouderen

‹ Terug

HBO-programma Welzijn en Zorg voor Ouderen - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
10 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2850

Ga naar HBO-programma Welzijn en Zorg voor Ouderen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij de kwaliteit van leven bij ouderen verbeteren? Aan de hand van goed advies? Dan zit jij hier op jouw plek. In slechts 6 maanden leer jij de ins & outs. Je gaat zelf 3 adviezen schrijven die aansluiten bij problemen die ouderen ervaren. Hierbij verdiep jij je in psychologie en welzijn voor ouderen, adviseren en ouderenzorg. Iets voor jou? Start dan vandaag nog HBO Welzijn en Zorg voor Ouderen. Daarom kies je voor HBO-programma Welzijn en Zorg voor Ouderen van NTI: Een waardevol certificaat Al in 6 maanden af te ronden Dé basis voor goed advies aan ouderen Online leeromgeving mét uitdagende opdrachten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)