HBO-programma Wijkgericht Werken en Community Arts

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO-programma Wijkgericht Werken en Community Arts
‹ Terug

HBO-programma Wijkgericht Werken en Community Arts - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
10 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2850

Ga naar HBO-programma Wijkgericht Werken en Community Arts voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij leren hoe je onderlinge betrokkenheid met behulp van community arts vormgeeft? Vrijwilligers stimuleren en beleid leren maken? Dan zit je hier goed. In slechts 6 maanden tijd leer jij de ins & outs. Je leert welke functie kunst vervult en hoe jij dit in kunt zetten om sociale betrokkenheid te stimuleren. Ook leer je over motivatie en een efficiënte samenwerking tussen verschillende organisaties en vrijwilligers. Iets voor jou? Start dan vandaag HBO Wijkgericht Werken en Community Arts. Daarom kies je voor HBO-programma Wijkgericht Werken en Community Arts van NTI: Een waardevol certificaat Al in 6 maanden af te ronden Stimuleer betrokkenheid met kunst Online leeromgeving mét uitdagende opdrachten

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)