HBO-programma Leefwerelden van jongeren

‹ Terug

HBO-programma Leefwerelden van jongeren - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
10 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2850

Ga naar HBO-programma Leefwerelden van jongeren voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij geïnteresseerd in de wereld(en) waarin jongeren leven? Ben je nieuwsgierig naar hoe social media en jeugdcultuur jongeren beïnvloeden? En wil je een beleidsadvies kunnen opstellen? Dan zit je hier goed. In het korte hbo-programma Leefwerelden van jongeren verdiep je je in diversiteit, toegepast recht en ethiek en jeugdzorg en -beleid. Je maakt een analyse van de leefwereld van een jongere en zet dit om in een beleidsadvies. Enthousiast? Vraag de gratis studiegids aan voor meer info. Daarom kies je voor HBO-programma Leefwerelden van jongeren van NTI: Een waardevol hbo-certificaat Al in 6 maanden af te ronden Leer over jeugdcultuur en –beleid Inclusief lesmateriaal

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)