MBA-programma Business Operations

‹ Terug

MBA-programma Business Operations - NTI

Niveau:
Master
Type:
Master
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 3660

Ga naar MBA-programma Business Operations voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Met het MBA-programma Business Operations word jij in 12 maanden specialist in informatisering en bedrijfsoptimalisatie. Je volgt 4 masterclasses en doet brede kennis op over Informatie-, Operations-, Strategisch en Financieel management. Van het analyseren van processen, tot budgettering en de rol van IT en digitalisering in het bedrijf. Je leert strategisch plannen en implementeren, om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Iets voor jou? Start nu het MBA-programma Business Operations.

Daarom kies je voor MBA-programma Business Operations van het NTI:

  • Inclusief 4 praktijkbijeenkomsten
  • Onderdeel van de erkende MBA
  • In 12 maanden af te ronden
  • Online leeromgeving mét uitdagende opdrachten
  • Dé basis voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)