MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde

‹ Terug

MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde - NTI

Niveau:
HBO Master
Type:
HBO Master
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 4079

Ga naar MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In het MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde volg je 4 masterclasses in 12 maanden en doe je brede kennis op over Marketing-, Operations-, Strategisch en Financieel management. Met deze kennis leer jij bedrijfsprocessen efficiënt analyseren, zodat je precies weet waar ruimte voor verbetering is. Je leert financiële situaties analyseren om jouw bedrijf bestendig te maken tegen de concurrent. En weet het bedrijf en product zodanig in de markt te zetten dat het publiek je weet te vinden. Vraag de studiegids aan voor meer info. Daarom kies je voor MBA-programma Strategie en Bedrijfskunde van NTI: Inclusief 4 praktijkbijeenkomsten Onderdeel van de erkende MBA In 12 maanden af te ronden Online leeromgeving mét uitdagende opdrachten Dé basis voor strategische bedrijfskunde

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)