HBO Bachelor Communicatie

‹ Terug

HBO Bachelor Communicatie - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 7864

Ga naar HBO Bachelor Communicatie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze praktijkgerichte HBO Communicatie opleiding verdiep je je specifiek in het gebruik van digitale media. Je leert hoe je met interactieve media producten kunt maken, diensten kunt verbeteren en organisaties kunt optimaliseren. Daarom kies je voor HBO Bachelor Communicatie van NTI: Wettelijk erkend hbo getuigschrift Inclusief 19 praktijkbijeenkomsten Les van experts uit het werkveld Inclusief vakliteratuur Persoonlijke begeleiding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)