HBO-programma Recht SPD

‹ Terug

HBO-programma Recht SPD - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Recht SPD voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij graag kennismaken met het recht en de verschillende rechtsgebieden? Wil je meer weten over onder andere het goederenrecht, erfrecht, ondernemingsrecht en internationaal recht? Dan zit je goed bij het HBO-programma Recht! In 3 maanden leer je meer over de wet, verdragen en jurisprudentie. Handig als je werkt in een ander vakgebied en toch te maken hebt met recht of als oriĆ«ntatie op HBO rechten of HBO SPD Bedrijfsadministratie. Meer weten? Vraag snel de studiegids aan. Daarom kies je voor HBO-programma Recht SPD van NTI: Studeren wanneer het jou uitkomt Onderdeel van erkende HBO Bachelor SPD In 3 maanden af te ronden In samenwerking met Markus Verbeek Praehep Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)