Kort HBO-programma Pedagogisch beleidsmedewerker en coach

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Kort HBO-programma Pedagogisch beleidsmedewerker en coach
‹ Terug

Kort HBO-programma Pedagogisch beleidsmedewerker en coach - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1710

Ga naar Kort HBO-programma Pedagogisch beleidsmedewerker en coach voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Vanaf 2019 dient elke kinderopvang- en peuterspeelzaalvestiging een pedagogisch beleidsmedewerker en coach te hebben. NTI biedt je de mogelijkheid om in korte tijd te voldoen aan de kwalificatie-eis van deze veelgevraagde functie. Dit programma op hbo-niveau is ook geschikt voor iedereen die zijn kennis en vaardigheden wil ontwikkelen op het gebied van pedagogiek en coaching. Je leert hoe je een pedagogisch beleidsplan opstelt en hierover adviseert aan directie. Ook leer je onder meer medewerkers in de kinderopvang begeleiden en coachen in hun werk. Daarom kies je voor Kort HBO-programma Pedagogisch beleidsmedewerker en coach van NTI: Branche-erkende opleiding In 6 maanden af te ronden Inclusief praktijkbijeenkomsten Veelgevraagde functie in de kinderopvang Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)