Coachen

‹ Terug

Coachen - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 540

Ga naar Coachen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij aan de slag als coach en mensen helpen in bepaalde ontwikkelingen of vraagstukken? Dan is de cursus Coachen iets voor jou! Zowel op de werkvloer als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zal je mensen de helpende hand bieden door gesprekken te voeren, hen te motiveren en begeleiden. Je leert alle effectieve vaardigheden en technieken waarmee jij cliƫnten hun doelen helpt bereiken. Welke gesprekstechnieken en begeleidingsvaardigheden zijn belangrijk? Hoe blijf je je cliƫnten motiveren of stimuleren? Na afloop weet jij het antwoord op deze vragen en kun je professioneel aan de slag als coach! Daarom kies je voor Coachen van NTI: Inclusief 2 praktijkdagen Elke dag starten Bepaal je eigen studietempo

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)