HBO-programma Journalistiek

‹ Terug

HBO-programma Journalistiek - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
12 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 3419

Ga naar HBO-programma Journalistiek voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je jouw artikelen terugvinden in de krant of op het internet? Heb je er altijd al van gedroomd om als journalist alle feiten van een gebeurtenis boven water te halen? Ga actief met je droom aan de slag in het programma Journalistiek. Je leert over genres, opbouw van een artikel en schrijfstijlen. De huidige tijd eist van de journalist ook enige bekendheid met nieuwe media. In dit programma verdiep je je daarom ook in crossmediaal werken. Uiteraard houd je hierbij altijd rekening met de ethische codes. Iets voor jou? Vraag de gratis gids aan! Daarom kies je voor HBO-programma Journalistiek van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 6 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief praktijkbijeenkomsten Begeleiding door docenten uit het vakgebied

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)