Master Human Resource Management

‹ Terug

Master Human Resource Management - NTI

Niveau:
HBO Master
Type:
HBO Master
Duur:
2 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 12539

Ga naar Master Human Resource Management voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij een hoger opgeleide HR-professional en heb je de ambitie om je verder binnen je vakgebied te ontwikkelen? Kies dan voor de erkende Master HRM deeltijd. Daarom kies je voor Master Human Resource Management van NTI: NTI is erkend door Ministerie van OCW Wettelijk erkend masterdiploma Inclusief vakliteratuur Inclusief praktijkbijeenkomsten Uitstekend te combineren met een baan

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)