Master Management and Innovation

‹ Terug

Master Management and Innovation - NTI

Niveau:
HBO Master
Type:
HBO Master
Duur:
2 Jaar
Lesgeld totaal:
€ 12539

Ga naar Master Management and Innovation voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Ben jij een hoger opgeleide professional op het gebied van management, organisatie, strategie, innovatie en verandering en wil je een stevige stap in je carrière zetten? Kies dan voor de praktijkgerichte Master Management en Innovatie van NTI. Daarom kies je voor Master Management and Innovation van NTI: NTI is erkend door Ministerie van OCW Wettelijk erkend masterdiploma Inclusief vakliteratuur Inclusief praktijkbijeenkomsten Uitstekend te combineren met een baan

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)