HBO-programma Inleiding Integrale veiligheid

‹ Terug

HBO-programma Inleiding Integrale veiligheid - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2565

Ga naar HBO-programma Inleiding Integrale veiligheid voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Overweeg je te starten met de hbo-opleiding Integrale veiligheid van Hogeschool NTI, maar twijfel je of je het hbo-niveau wel aankunt? Wil je eerst kennismaken met het vakgebied? Volg dan het hbo-programma Inleiding Integrale veiligheid en kom meer te weten over veiligheidsvraagstukken. Je leert veiligheid vanuit verschillende gezichtspunten te benaderen. Je kijkt naar de verschillen tussen private en publieke organisaties, de rol van veiligheidsbeleving en het uitvoeren van integraal veiligheidsbeleid. Ben jij daarin geïnteresseerd? Vraag de gratis studiegids aan voor meer info. Daarom kies je voor HBO-programma Inleiding Integrale veiligheid van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 6 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief praktijkbijeenkomsten en webinar Begeleiding door docenten uit het vakgebied

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)